Category Posts Navigation

Οι Εκδικητές ετοιμάζονται για την τελική μάχη στο Super Bowl TV spot του Avengers: Infinity War!

Posted by Αργύρης "Slade" Σταματόπουλος

Οι Εκδικητές ετοιμάζονται για την τελική μάχη στο Super Bowl TV spot του Avengers: Infinity War!
by Slade

Αυτό ήταν παιδιά! Τέρμα η αναμονή! Εδώ και λίγες ώρες το TV spot του Avengers: Infinity War που προβλήθηκε στο πεντηκοστό δεύτερο Super Bowl κοσμεί τις οθόνες των απανταχού fans, μιας και είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο! Και πραγματικά μιλάμε για την απόλυτη πόρωση, το απόλυτο nerdgasm, την απόλυτη επικίλα στριμωγμένη μέσα σε τριάντα δευτερόλεπτα. Είναι σαν μια μυτιά geeky κόκας μέσα στην τόση αναμονή από μεριάς μας και τη μυστικοπάθεια από μεριάς Marvel Studios. Τουλάχιστον ελπίζω μετά από αυτό ή έστω μετά την πρεμιέρα του Black Panther, να γίνει το εναρκτήριο λάκτισμα για το promotion της ταινίας.

Και ήρθε η ώρα για το headcount του βίντεο το οποίο είναι όλο με καινούριο footage. Θα μπορούσα να ξεκινήσω με τη φράση ‘η σκηνή που όλοι περιμένουμε περισσότερο’, αλλά πρακτικά πλέον όλες είναι σκηνές που περιμένουμε περισσότερο. Έχουμε τον Iron Man και τον Doctor Strange στο fan-favorite ‘awesome facial hair bros’ team-up με την προσθήκη του Spidey, έχουμε τους Guardians of the Galaxy σε ένα καινούριο shot και μάλιστα έχουμε το team-up του Thor με τον Rocket και τον Groot, ενώ για πρώτη φορά βλέπουμε και την Nebula έτοιμη για μάχη. Υπάρχει ένα στιγμιότυπο με το ανήσυχο πρόσωπο του Loki, ακολουθούμενο από τον Spider-Man πάνω  στο μυστηριώδες δακτύλιο που αιωρείται πάνω από τη Νέα Υόρκη. Έχουμε τον Captain America να ετοιμάζεται για μάχη στη Wakanda με την ολοκαίνουρια ασπίδα του, για την οποία πολύς ντόρος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες, πλάι στον T’Challa, τη Black Widow και τον Vision .

Ώπα, έχω θεωρία! Βάζω μια άνω τελεία στην ανάλυση του βίντεο και θα ξεδιπλώσω μια σκέψη που μου ήρθε μόλις τώρα. Τη Scarlet Witch τη βλέπουμε μόνο στις σκηνές που είναι με τον Vision στην ανθρώπινη μορφή του και σε αυτό και στο προηγούμενο trailer. Τώρα όμως βλέπουμε τον Vision μόνο του με τον Cap και τη Widow. Εξαιτίας μιας σκηνής του προηγούμενου trailer που φαινόταν να του παίρνουν το πετράδι από το μέτωπο με βίαιο τρόπο, σκεφτόμασταν όλοι μήπως ο Vision σκοτωθεί από το Black Order του Thanos. Τώρα σκέφτομαι το εξής, μπορεί ο Vision να επιβιώσει για να πάει στη Wakanda και να του αφαιρέσουν το Mind Stone με ασφάλεια, ώστε να μην πεθάνει κατά τη διαδικασία και φυσικά για να το φυλάξουν από το Thanos. Μήπως όμως πεθάνει η Scarlet Witch στην προσπάθεια της να προστατέψει τον Vision από τους εισβολείς? Για think about…

Ok, και μετά από αυτή τη λίγο πιο εκτενή παρένθεση, ας συνεχίσουμε με το βίντεο. Έχουμε διάφορα snippets με τον Winter Soldier και τη Black Widow να οδεύουν προς τη μάχη, snippets με την εισβολή στη Wakanda, τον έφηβο Groot, το Thor να ετοιμάζεται για κάτι (σύμφωνα με τις φήμες, να αποκτήσει το νέο του σφυρί που έχουν προοικονομήσει οι φιγούρες της Funko), τον Tony μιλά με τον Banner, αλλά μην περιμένετε να τον δείτε μέσα στο Hulkbuster 2.0! Όχι ακόμη τουλάχιστον. Και δε θα μπορούσα να παραλείψω τη σκηνή που με πόρωσε περισσότερο. Αναφέρομαι σαφώς στο στιγμιότυπο του Tony Stark που βγάζει το γυαλί, ενώ φαίνεται η στολή να σχηματίζεται πάνω του με νανοτεχνολογία, θυμίζοντας κάτι ανάμεσα σε Bleeding Edge πανοπλία, Model-Prime πανοπλία και τον τρόπο που φοράει ο Black Panther τη στολή του σε ένα πρόσφατο βίντεο κλιπ. Πρέπει να είναι η πιο swag μεταμόρφωση του Iron Man ως τώρα. Φυσικά, δε λείπει το money shot που είχαμε και στο πρώτο trailer με τους ήρωες υπό την ηγεσία του Cap να τρέχουν προς την κάμερα. Έχουμε όμως και δεύτερο money shot με τον Iron Man να πετάει στο πλάι του Doctor Strange τη στιγμή που κάνει τα μαγικά του. Είπαμε ‘awesome facial hair bros’!

Δυστυχώς, λάμπουν δια της απουσίας τους ονόματα όπως ο Hawkeye και ο Ant-Man, οι οποίοι έλειπαν και από το προηγούμενο trailer, ενώ το βίντεο κλείνει με ένα αινιγματικό θα λέγαμε shot του Thanos. Σας φαίνεται να μειδιά κάπως?

Κάντε υπομονή αδέρφια. Που θα πάει? Θα περάσει ο καιρός. Λογικά έχουμε ακόμη περίπου ένα με ενάμιση μήνα μέχρι το δεύτερο και πιο χορταστικό trailer του Μάρτη, ενώ απομένουν ακόμη ογδόντα μέρες (ούτε το γύρω του κόσμου να κάναμε) μέχρι την πρεμιέρα του Avengers: Infinity War στις ελληνικές αίθουσες, στις 26 Απριλίου! Μέχρι τότε, απολαύστε!

The Heroic Continues!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

/>

Be a Here! Join Us

Subscribe via Email