Category Posts Navigation

Justice League: No Justice: Μια νέα εποχή έρχεται για την δημοφιλή ομάδα της DC το Μάιο!

Posted by Αργύρης "Slade" Σταματόπουλος

Justice League: No Justice: Μια νέα εποχή έρχεται για την δημοφιλή ομάδα της DC το Μάιο!
by Slade

Αυτόν τον καιρό βρίσκονται σε εξέλιξη τα δύο μεγάλα events της DC, το Dark Nights: Metal και το Doomsday Clock, τα οποία έχουν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στους αναγνώστες, με την εισαγωγή χαρακτήρων όπως οι σκοτεινοί Batmen από το Dark Multiverse και η επιστροφή κλασσικών χαρακτήρων όπως οι Watchmen και το μυστήριο που τους περιβάλλει. Τι θα γίνει όμως μετά το τέλος του Dark Nights: Metal? Τι σχέδια έχει ο Scott Snyder για τους υπερήρωες?

Σε αυτό έρχεται να απαντήσει η ίδια η DC, με επίσημη ανακοίνωση της, με την αποκάλυψη του Justice League: No Justice. Μετά το πέρας του Dark Nights: Metal τον Μάρτιο, η DC θα κυκλοφορήσει το Μάιο αυτή τη μίνι σειρά σε σενάριο των Snyder, James Tynion IV και Joshua Williamson και σχέδια του Francis Manapul. Θα αποτελείται από τέσσερα τεύχη τα οποία θα κυκλοφορήσουν σε εβδομαδιαία βάση μέσα στο μήνα και θα αποτελέσουν το μεταβατικό στάδιο για τη σειρά Justice League τον Ιούνιο, της οποίας το σενάριο θα αναλάβει πάλι ο Snyder.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Brainiac θα εμφανιστεί στη Γη για να προειδοποιήσει τους ήρωες για μια επικείμενη κοσμική απειλή, πράγμα που θα κάνει τη Λεγεώνα να αναδιαμορφωθεί και να επεκταθεί. Έτσι θα δημιουργηθούν τέσσερεις νέες ομάδες με αρκετά ετερόκλητα θα λέγαμε rosters. Συγκεκριμένα θα έχουμε την Team Mystery αποτελούμενη από τους Superman, Martian Manhunter, Sinestro, Starfire και Starro, την Team Entropy αποτελούμενη από τους Batman, Lex Luthor, Lobo, Deathstroke και Beast Boy, την Team Wonder που θα περιλαμβάνει τους Wonder Woman, Etrigan, Doctor Fate, Zatanna και Raven και την Team Wisdom αποτελούμενη από τους Flash, Robin/Damian Wayne, Cyborg, Harley Quinn και Atom. Κι όπως θα δείτε και παρακάτω, οι στολές των χαρακτήρων έχουν υποστεί διάφορα tweaks στα σχέδια, προσθέτοντας τμήματα με κοινά χρώματα για την κάθε ομάδα: η Team Mystery έχει burgundy, η Team Mystery έχει μαύρο, η Team Wonder έχει μωβ και η Team Wisdom έχει μαύρο και φωτεινό κόκκινο. Βέβαια το άμεσο ενδιαφέρον το προκαλεί η ίδια επιλογή των χαρακτήρων που αποτελούν το κάθε faction, αναμειγνύοντας ήρωες, αντι-ήρωες και villains με τρόπο που μας εξιτάρει τη φαντασία.

Σχετικά με το επερχόμενο event, ο Scott Snyder δήλωσε στο IGN: «Νομίζαμε ότι ξέραμε ολόκληρο το χάρτη του κόσμου της DC. Νομίζαμε ότι είχαμε εξερευνήσει ό,τι υπήρχε για να εξερευνήσουμε. Αλλά τώρα ξέρουμε ότι όλον αυτόν τον καιρό το Πολυσύμπαν δεν ήταν τίποτα παρά ένα μπολ και τώρα έχουμε πέσει στον ωκεανό, εξαπολύοντας τρομακτικές νέες απειλές και θαυμάσιες νέες πιθανότητες. Το [Dark Nights] Metal άνοιξε νέους διαύλους για αφήγηση ιστοριών που ο Francis, ο James, ο Joshua κι εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι να εξερευνήσουμε έντονα. Όταν τελειώσουμε, οι fans δε θα ξανακοιτάξουν ποτέ τη Λεγεώνα της Δικαιοσύνης με τον ίδιο τρόπο.»

Παράλληλα και ο Francis Manapul δήλωσε σε επίσημη ανακοίνωση: «Δημιουργώ τη μεγαλύτερη δράση στη ζωή μου. Η Justice League συνειδητοποιεί ότι πρέπει να επεκταθεί για να γίνει κάτι μεγαλύτερο από ό,τι ήταν πριν. Αν θεωρούσατε ότι η δουλειά μου στο Justice League: Darkseid War ήταν τεράστια, θα πάω τη Justice League στα πέρατα του σύμπαντος με το No Justice. Όποιος θα ήθελε τη Harley Quinn, τον Martian Manhunter, τη Starfire, τη Zatanna, τον Atom, τη Raven ή τον Doctor Fate να είναι στη Justice League όπως τη φανταζόταν, θα σηκωθεί και θα ζητωκραυγάζει.»

Σίγουρα τα νέα είναι πολύ υποσχόμενα και λογικά θα έχουν θετική ανταπόκριση από το κοινό. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα λειτουργούν στις ομάδες αυτές αντιδιαμετρικά αντίθετοι χαρακτήρες, όπως ο αρχετυπικός ήρωες Superman δίπλα στον απολυταρχικό Sinestro, ή η ηθική του Batman απέναντι στην πάντα αμφισβητήσιμη ηθική και υπεροψία του Luthor.

Ακολουθούν οι promo φωτογραφίες και το concept art των τεσσάρων ομάδων της Justice League, καθώς και interior art δια χειρός Francis Manapul από το Justice League: No Justice #1 που θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαΐου. Δείτε τα και φυσικά σχολιάστε πως βλέπετε εσείς τη νέα πορεία που χαράσσει η Λεγεώνα!

The Heroic Continues!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

/>

Be a Here! Join Us

Subscribe via Email