Category Posts Navigation

SDCC 2017: Και επισήμως το τρίπτυχο poster του Avengers: Infinity War!

Posted by Αργύρης "Slade" Σταματόπουλος

SDCC 2017: Και επισήμως το τρίπτυχο poster του Avengers: Infinity War!
by Slade

Με καθυστέρηση μιας ημέρας και μετά από ένα Σαββατοκύριακο που τρώγαμε τα νύχια μας, επιτέλους βλέπουμε στη δημοσιότητα τα posters της τρίτης ταινίας Avengers σε κανονική ποιότητα. Ήδη οι ευλογημένοι του SDCC είχαν αρχίσει να τα δημοσιεύουν στα social media τους και είχαμε πάρει μια γεύση, αλλά η ποιότητα ή η γωνία λήψης των φωτογραφιών μας τα χάλαγε λίγο.

Τώρα ο Ryan Meinerding, που έχει φιλοτεχνήσει τις τρεις αφίσες, δημοσίευσε τις αφίσες και μπορούμε να δούμε κανονικά την αποτύπωση όλων των χαρακτήρων. Η αλήθεια είναι ότι μετά το 8-piece του Avengers: Age of Ultron, απογοητεύτηκα λίγο με μόνο τρία κομμάτια σε αυτό εδώ. Ωστόσο η ποιότητα του και το nerdgasm που έκανε να νιώσουμε είναι αδιαμφισβήτητα! Δέκα χρόνια Marvel Cinematic Universe συγκεντρώνονται σε αυτή την εικόνα: το χτίσιμο, η ακμή και η διάλυση των ηρώων και τώρα έρχεται η κορύφωση όλου αυτού με την άφιξη του μεγάλου, overarching κακού που ανυπομονούσαμε να δούμε από το 2012.

Στο αριστερό κομμάτι του banner βλέπουμε front and center τον Captain America, με απχύ μούσι, λίγο μακρύτερα μαλλιά και τη στολή του (ναι, είναι η ίδια από το AoU και το Civil War) σε μαύρο χρώμα ίσως κάνοντας ένα nod στην ταυτότητα του ως Nomad στα κόμικς. Πλάι του όπως πάντα η πλατινέ πλέον Black Widow και ο Falcon. Πίσω τους είναι ο Vision και η Scarlet Witch σχεδόν αγκαλιά, ο Star-Lord, ο Rocket, ο Drax, ο έφηβος Groot, ο κουρεμένος Thor και ο Loki.

Στο δεξί κομμάτι είναι front and center ο Tony Stark με τη νέα του στολή, που μάλλον θα είναι το Mark XLVIII, συνεχίζοντας το trend με το πλήρως retractable κράνος, δεξιά κι αριστερά οι κόρες του Thanos, Gamora και Nebula (Karen Gillan παντρέψου με!), και πίσω είναι ο Doctor Strange, η Mantis, ο φιλικός γείτονας Spidey με την καινούρια στολή του (από το φινάλε του Homecoming), ο Black Panther, ο Hulk, ο Hawkeye, ο Winter Soldier και ο War Machine που πιθανόν να έχει κι αυτός νέα πανοπλία, αλλά δε βλέπω καλά.

Και στη μέση, να δεσπόζει πάνω στους ήδη διαλυμένους ήρωες (ωραίος συμβολισμός!) είναι ο big bad Thanos μαζί με τα παιδιά του, το Black Order αποτελούμενο από μπροστά προς τα πίσω από τους Ebony Maw, Cull Obsidian (στα κόμικς λεγόταν Black Dwarf), Proxima Midnight και Corvus Glaive. Αρκετοί ήταν οι fans που απογοητεύτηκαν από το look του Thanos χωρίς την γνωστή μπλε-χρυσή στολή του, αλλά σύμφωνα με τα αδέρφια Russo, τώρα που ο Mad Titan έχει συγκεντρώσει τα Infinity Stones και το Infinity Gauntlet δε χρειάζεται την πανοπλία του για να είναι απειλητικός και καταστροφικός!

Με το SDCC trailer να έχει διαρρεύσει ήδη (μπορείτε να το δείτε στη σελίδα μας στο Facebook) μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή η Marvel θα φιλοτιμηθεί να μας το δώσει και επίσημα, πριν το Νοέμβριο, ώστε να ολοκληρωθεί η πόρωση μας!

The Heroic Continues!

1 Comment

  • exw vrei sto indernet to trailer pou edeiksan sto SDCC alla den einai se kali poiotita

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

/>

Be a Here! Join Us

Subscribe via Email