Category Posts Navigation

Comics News: Η..Gwenpool θα συνεχίσει με δικό της ongoing τίτλο!

Posted by TsokoPilgrim

Comics News: Η..Gwenpool θα συνεχίσει με δικό της ongoing τίτλο!

by Pilgrim

Να λοιπόν που για αστειάκι το ξεκίνησαν και από το πουθενά μάς προέκυψε νέο θεότρελο mash-up/χαρακτήρας στο Marvel Universe, με δική του ιστορία και πλέον..ολόδικη της ongoing σειρά! Η Gwenpool ξεκίνησε ουσιαστικά ως ένα αστείο mash up στα πλαίσια ενός variant εξωφύλλου από τον Chris Bachalo για το Deadpool’s Secret Secret Wars #2, αλλά ας το πάρουμε από την αρχή καλύτερα.

Η Gwenpool είναι μια μείξη της Gwen Stacy (πρώτου έρωτα και σοβαρής σχέσης του Peter Parker/Spider-Man) και του αντι-ήρωα Deadpool. Η ιδέα για το χαρακτήρα της ξεκίνησε από την δημοφιλία που απέκτησε η Spider-Gwen, η πρόσφατη εναλλακτική εκδοχή της Gwen Stacy από την Earth-65, στην οποία ήταν ο Spider-Man/-Woman χαρακτήρας εκείνης της Γης. Η Spider-Gwen παρουσιάστηκε αρχικά στα Edge of Spider-Verse, τα spin-off που προηγήθηκαν του προπέρσινου Spider-Man-ικού crossover, Spider-Verse. Όταν ο χαρακτήρας έγινε δημοφιλής, ακολούθησαν και τα αναμενόμενα πειράματα σε διάφορα variant εξώφυλλα των υπόλοιπων σειρών της Marvel και κάπως έτσι προέκυψαν οι…Gwoot (Gwen και Groot), Gwenpool και άλλοι χαρακτήρες.

Έπειτα απ’ όλα αυτά, η Gwenpool έγινε δημοφιλής ειδικά ανάμεσα στις τάξεις των cosplayers και το περασμένο φθινόπωρο η Marvel ανακοίνωσε και επίσημα τον χαρακτήρα, πέρα από την αρχική της σύλληψη ως εναλλακτικό εξώφυλλο! Το ντεμπούτο της έγινε αρχικά στο πρώτο τεύχος της νέας σειράς του Howard the Duck, όπου η Gwenpool αποτελούσε μόνο μια backup ιστορία στις τελευταίες σελίδες κάθε τεύχους. Τελικά όμως, η ιστορία της συνεχίστηκε τον περασμένο Δεκέμβρη στο one-shot Gwenpool Holiday Special το οποίο λάμβανε χώρα σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι που οργάνωσε η She-Hulk, καλώντας τους πάντες από το σύμπαν της Marvel.

Τα νεότερα που σας φέρνουμε είναι πως μετά από όλες αυτές τις εξελίξεις, το ρεύμα της Gwenpool γιγαντώθηκε ακόμα περισσότερο, αποκτώντας πλέον τον ολόδικο της τίτλο σε σενάριο Christopher Hastings (The Adventures of Dr. McNinja, Deadpool: Fear Itself) και σχέδια Chifuyu Sasaki-Naoko Kawanoaka (γνωστοί και ως Gurihiru και με περγαμηνές τα Captain America, Thor, Avatar:The Last Airbender, Power Pack, Fantastic Four), με το δημιουργικό team των τριών τους να έχουν συνεργαστεί ξανά στο Gwenpool Holiday Special.

Ο Hastings δήλωσε σχετικά στο Entertainment Weekly:

«Το να προσπαθείς να δημιουργήσεις κάτι διασκεδαστικό μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και χώρο, ήταν μια εξαιρετικά διασκεδαστική άσκηση, αλλά έπρεπε να πάρω μερικές πολύ δύσκολες αποφάσεις, σχετικά με το τι θα μπορούσα να πω σε αυτά τα πολύ μικρά 10σέλιδα κόμικ. Πιστεύω πως υπάρχουν τόσα πολλά για να εξερευνήσεις με αυτό τον νέο χαρακτήρα, τόσες πολλές μικρές παράξενες ιδιορρυθμίες της και είμαι στ’ αλήθεια πολύ ενθουσιασμένος που θα έχω τον χώρο για να τα αφήσω να αναπνεύσουν λίγο.

Δεν προσπαθούμε να δημιουργήσουμε απλά ένα λόγο, για να αγοράσετε μια σειρά κόμικ, βασισμένη σε δημοφιλή cosplay χαρακτήρα. Θα πούμε μια ενδιαφέρουσα ιστορία που πιστεύω πως θα είναι και πολύ διασκεδαστική.»

Η ongoing σειρά της Gwenpool θα ξεκινήσει τον φετινό Απρίλη και μέχρι τότε μπορείτε να την θαυμάσετε σε όλη της την χαριτωμένη εξαλλοσύνη, στο εξώφυλλο που θα δείτε στην αρχή του άρθρου.

Προσωπικά μια ιδέα θηλυκής Deadpool με στοιχεία από Gwen Stacy και μάλιστα σε μηνιαίο πλέον τίτλο, δεν με χαλάει καθόλου.

Εσάς;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

/>

Be a Here! Join Us

Subscribe via Email

Recent Comments